Beleef de OERtijd

Aanmelden via telefoon 06-26802024 of mail, of door het invullen van het formulier onderaan deze pagina.

• Dit evenement is voorbij.

Het verhaal van het Hunebed

16 oktober @ 10:30 - 12:30

€ 5

Een gids van het oermuseum gaat met u zitten bij het hunebed van Diever. We kijken samen naar het hunebed en dan blijkt, dat daar veel over te weten en te vertellen valt. Het verhaal, dat zich 5000 jaar geleden afspeelt, is heel boeiend. U gaat mee in de tijd van de hunebedbouwers: van de eerste boeren, hun leven en cultuur, hun huizen en dieren, het landschap toen, van prachtig aardewerk. En natuurlijk krijgt u antwoord op de vragen: hoe maakten ze een hunebed en waarom eigenlijk? voor koffie en thee wordt gezorgd. U mag een klapstoeltje meenemen.

Aanmelden via telefoon 06-26802024 of mail: wandelingen@oermuseum.nl, of met het formulier onderaan deze pagina.

Datum:
Tijd:
Kosten:
€ 5
OERmuseum.nl

OERmuseum wandelingen
Telefoon:
06-26802024
wandelingen@oermuseum.nl
OERmuseum.nl

Hunebed D52, Groningerweg, Diever
Hunebed D52, Diever