Beleef de OERtijd

Aanmelden via telefoon 06-26802024 of mail, of door het invullen van het formulier onderaan deze pagina.

OERwandeling Havelterberg

28 augustus @ 14:00 - 16:00

€ 5

Onder leiding van een gids krijg je tijdens een wandeling van ca. 2 uur uitleg over het ontstaan van het landschap en het leven van de OERbewoners van onze regio. De excursie voert je onder meer over de adembenemend mooie Havelterberg, een aardkundig monument uit de een na laatste ijstijd, langs groepen grafheuvels en prachtige hunebedden. Daarnaast zie je in het gebied nog diverse sporen van de Tweede Wereldoorlog, zoals bomkraters, hangars en een landingsbaan. Op deze historische plekken ontwikkelen zich bijzondere natuurwaarden. De OERwandeling op de Havelterberg begint en eindigt bij het informatiecentrum “Toegangspoort Holtingerveld”.

Aanmelden via telefoon 06-26802024 of mail: wandelingen@oermuseum.nl, of met het formulier onderaan deze pagina.

Datum:
28 augustus
Tijd:
Kosten:
€ 5
Site:
OERmuseum.nl

OERmuseum
Telefoon:
06-26802024
wandelingen@oermuseum.nl
Site: