Bospub Bosrand 18, Dwingeloo

Een archeologische fietstocht langs prehistorische boerderijen, grafheuvels, urnen, oude akkers. In het landschap zijn nog sporen te zien van de ijstijden. Vanaf 10 jaar.

OERmuseum Brink 7, Diever

Een archeologische wandeling o.l.v. een gids, langs o.a. hunebed, steenkist en grafheuvels. Vanaf 10 jaar.

OERmuseum Brink 7, Diever

Een gids van het OERmuseum gaat met je zitten bij het hunebed van Diever en vertelt het verhaal van de hunebedden. Vanaf 10 jaar.

Bospub Bosrand 18, Dwingeloo

Het OERmuseum is nu gesloten.
Vanaf vrijdag 7 april 2023 is ons museum ’s middags van 13:30 tot 17:00 uur weer open van dinsdag t/m zondag.