SPONSORS EN DONATEURS

De Stichting Schultehuus Diever/OERmuseum ontvangt geen subsidie voor de dagelijkse exploitatie. Mede dankzij de steun van sponsoren en donateurs kan het museum bestaan. Wanneer je de activiteiten van de Stichting Schultehuus Diever/OERmuseum financieel wilt ondersteunen, word dan donateur.

ANBI-status

De Stichting Schultehuus Diever (die het OERmuseum exploiteert) is door de belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (een zogenoemde ANBI). Deze ANBI-status houdt onder andere in dat de stichting geen schenkingsrecht hoeft te betalen over ontvangen schenkingen. Daarmee komt een geschonken bedrag volledig ten goede aan het werk van de Stichting Schultehuus Diever/OERmuseum.

Schenking aftrekbaar

Voor u betekent het dat uw giften aftrekbaar zijn voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels). Voor u misschien een extra reden om vriend van de Stichting Schultehuus Diever/OERmuseum te worden. Bij de belastingdienst vindt u daarover alle informatie en een kort formulier met toelichting. Ook vindt u meer informatie op www.anbi.nl.

Stichting Schultehuus Diever heeft de status van een Algemeen Nut Beogende Instelling. Om te voldoen aan de thans geldende wet en regelgeving en de ANBI status te behouden is de stichting verplicht een aantal gegevens beschikbaar te stellen op de website. Deze zijn:

  • Fiscaal nummer: 812318262
  • Dossiernummer K.v.K.: 04068841
  • Financiële stukken (PDF download):Jaarcijfers

Bovenstaande partijen dragen bij aan de instandhouding van ons museum.
Wil jij ook sponsor of donateur worden en ons prachtige museum financieel steunen?
Neem dan contact op en we nemen graag de mogelijkheden met je door voor een passende bijdrage.

Contactformulier

Voor eventuele (aan)vragen en/of opmerkingen kun je dit formulier invullen en verzenden. Wij zullen dan z.s.m. hierop reageren.

Het museum is dagelijks (behalve op maandag) open van 13.30-17.00 uur, vanaf het Paasweekend t/m de Herfstvakantie, plus de Kerst- en Voorjaarsvakantie. In de Kerstvakantie is het museum echter gesloten op 25, 26 en 31 december en op 1 januari.