Eelerwoude (Diever) Hoofdsponsor
Adviesbureau en rentmeesterkantoor Eelerwoude en het OERmuseum hebben een gemeenschappelijke interesse: de ontwikkeling van het landschap. Vanuit deze achtergrond steunt Eelerwoude het museum. Eelerwoude is een landelijk opererend adviesbureau met veel regionale kennis. Vanuit 3 vestigingen wordt gewerkt aan de ontwikkeling, inrichting en beheer van het landelijk gebied. Meer info is te vinden op de website.
Cafe, restaurant, cafetaria ’t Keernpunt
Voor gezellig genieten van een goede lunch, lekkere maaltijd of een heerlijk diner. Ook voor uw feestje en catering. In onze cafetaria vindt u de lekkerste snacks en friet, heerlijke pizza’s en afhaalmaaltijden. Zomers hebben we het lekkerste softijs!
Nabij het Shakespearetheater, hunebed, het Schultehuus en Oermuseum, de Nationale Parken Drents-Friese Wold en Dwingelderveld. Meer info is te vinden op de website.
Dorpsrestaurant De Lange in Diever

Restaurant De Lange uw adres voor een gezellige goede maaltijd, lunch of een heerlijk diner. Een gezellig restaurant in het hart van Diever. Het ligt aan de doorgaande weg naar het Drents Friese Wold en het Shakespeare theater en nabij de uitvalsweg naar het hunebed. ’s Zomers is het gezellig toeven op het terras. Een heerlijk buffet behoort ook tot de mogelijkheden in ons mooie restaurant. Vanaf 10 personen kunt u dit bij ons reserveren. Kom proeven, geniet en ervaar het mooie Drenthe. Meer info is te vinden op de website.