Beleef de OERtijd

Aanmelden via telefoon 06-26802024 of mail, of door het invullen van het formulier onderaan deze pagina.

• Dit evenement is voorbij.

OERwandeling Diever

31 juli @ 14:00 - 16:00

€ 5

De wandeling met een ervaren gids start bij het museum en gaat dan richting het hunebed aan de Groningerweg en loopt via de locatie van een door professor Van Giffen opgegraven steenkist, langs een grafheuvel. Vervolgens wandelen we over het landgoed De Heezeberg met prachtige stuwwallen. We eindigen in het oude Diever en gaan uiteindelijk weer terug naar het museum. U komt veel te weten over het ontstaan van het land zoals u het nu ziet, enerzijds door de natuur gevormd, anderzijds door de mens veranderd ……. En natuurlijk ziet u de bijzondere nalatenschappen uit de prehistorie. De gids zal u er alles over vertellen.

Aanmelden via telefoon 06-26802024 of mail: wandelingen@oermuseum.nl, of via het formulier onderaan deze pagina.

Datum:
Tijd:
Kosten:
€ 5
OERmuseum.nl

OERmuseum
Telefoon:
06-26802024
wandelingen@oermuseum.nl
OERmuseum.nl

OERmuseum
Brink 7